FENEXPERT

Despre FENEXPERT

FENEXPERT este un concept in care se regaseste o echipa tanara, cu experienta in domeniul tamplariei PVC, dedicata activitatii pe care o desfasoara.

Pentru ca fiecare proiect la care lucram este unic incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru clientii nostrii. Diferenta intre o lucrare deosebita si una nesatisfacatoare este data de timpul si increderea investita in fiecare proiect.

Cui ne adresam…

Ne adresam in principal clientilor finali si constructorilor pentru comercializarea si montajul tamplariei PVC cu geam termopan.

Cum lucram…

Alegerea unei ferestre nu este intotdeauna usoara. Fiecare client este important pentru noi si pentru ca fiecare fereastra aleasa este o investitie in timp, mentinem calitatea muncii noastre la standarde ridicate.

Acesta este FENEXPERT

 

Profilul pentacameral SALAMANDER STREAMLINE

Ferestrele si usile realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa.

Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, lăţimea constructivă de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K .

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.

Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat. Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL 76 este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ.

Diferite folii imitaţie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum si o gama variata de decoruri disponibile la comanda speciala.

Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.

 

 

FERONERIE

Feroneria este produsa de ROTO FRANK AG Germania, si are ca provenienta Uniunea Europeana si respecta toate prevederile de calitate solicitate in Romania.Pentru toate tipurile de deschidere care se pot realiza prin intermediul feroneriei ROTO se garanteaza un minim de 15000 cicluri de functionare. Distanta maxima admisa intre punctele de inchidere este de 800 mm.

Feronerie Roto NT:
• sistem oscilobatant cu grad înalt de siguranţă;
• etanşarea ramelor se realizează prin mecanismul cu cremon cu închidere în cel puţin trei puncte;
• maner Secustik
• mecanism contra actionarii gresite – optional, se selecteaza din programul Winarhi la rubrica accesorii
• reglarea ramelor se realizează pe 3 direcţii
feroneria este din oţel dur tratat împotriva coroziunii;
• elementul de microventilaţie al feroneriei asigură aerisirea camerei – standard la ferestrele confectionate din profiul PVC Salamander Streamline.

Advertisements

Termopane Targu Mures